Vendela e-green
15872
post-template-default,single,single-post,postid-15872,single-format-video,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

Vendela e-green

Merida og jeg hadde et samarbeid om design av en eksklusiv elsykkel.

Modellen har et unikt og klassisk design, stilren ramme i aluminium, bredt sete for ekstra komfort og høy front med justerbart styre for oppreist sittestilling. Vendela leveres med det meget brukervennlige SRAM Automatix baknavet med 2 automatiske gir, samt pedalbrems, lys f/b og kurv. El systemet og motor er levert av den Danske produsenten Promovec og er tilpasset vårt nordiske klima med unike løsninger og design. Motoren i forhjulet gir et jevnt drag og yter 250W, 5LED displayet er meget brukervennlig og indikerer både effekt, batterinivå og har «walk assist» funksjon.

e-gereen

Vendela e-green vil være det riktig valget for de som ønsker en klassisk sykkel med et fantastiskt design og som vil ha litt ekstra hjelp spesiellt i motbakker.

Les mer om sykkelen her

Lagre