Supermodel – Sports Illustrated Swim suit issue
15577
post-template-default,single,single-post,postid-15577,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

Supermodel – Sports Illustrated Swim suit issue

I løpet av karrieren min har jeg vært på over 300 magasinforsider over hele verden. Eileen Ford ga meg tilbakemelding om at jeg var «More of a fashion and beauty model, but definately not a bathing suit model», fordi jeg ikke var formfull nok. Men like etter fikk jeg beskjed om at Sports Illustrated ville bruke meg på forsiden på Swim suite issue 1993. Det viste seg at jeg faktisk kunne være en Bathing suit model.

Jeg fikk høre at «one out of three» amerikanere leste Sports Illustrated. Egentlig fikk jeg forespørselen like før opptaket skulle finne sted, fordi en annen hadde blitt syk. På den tiden var jeg ung og naturlig veltrent, så jeg trengte ikke å ligge i hardtrening.

Det var en del av yrket mitt å ta vare på meg selv, og jeg har alltid likt å trene, både løping og med vekter. Jeg synes det er gøy, det er en naturlig del av meg.

sports_illustrated_2

Jeg jobbet med dem i mange år, og vi hadde photoshoot 1-2 uker i året. Første gangen var vi en uke i Spania, og når bladet kom ut skjønte jeg med en gang hvor stort det kom til å bli. Responsen var enorm, og coveret til Sports Illustrated er noe av det største du kan gjøre i den kommersielle modellverden. For meg betydde det at jeg plutselig ble omtalt som Supermodel – og det åpnet alle dører.

Over natten ble jeg salgbar til veldig mye annet enn mote.