Snipp snapp snute
16146
post-template-default,single,single-post,postid-16146,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

Snipp snapp snute

Så var tiden min på Storøy gård ute, og mest av alt husker jeg det som en fantastisk tid!

Dette har vært en berikende reise på alle måter i livet mitt. Jeg er ikke noe konkurranse-menneske, og det var aldri det som lokket meg til å bli med i Farmen kjendis. For meg var det opplevelsen med å gå inn i en helt annen hverdag enn den jeg var vant til, som var det viktigste.

Jeg ønsket å utfordre meg selv, og jeg trivdes godt fra første stund på gården.

I tillegg til å få en stor ny familie, så var det å drive en bondegård det som virkelig har festet seg hos meg.

I alle disse ukene har jeg melket kyrne to ganger om dagen, og matet dyrene hver dag. Rutiner som er en del av vanlig gårdsdrift, og som kom i tillegg til ukesoppdragene som vi helst skulle klare for å få penger til å kjøpe mat. Det ble mye jobbing, og nye utfordringer som å hugge og barke trær. Utrolig spennende, og når jeg la meg om kvelden så var jeg ofte så sliten at det spilte ingen rolle hvilken seng jeg skulle sove i.

Tiden på gården har gitt meg en utrolig stor respekt for gårdsdrift, og det å støtte opp om norsk jordbruk og kortreist mat.

Godt kjøtt skal koste litt, det er tross alt dyr som har gitt livet sitt for det. En bonde bruker uendelig mye tid på dyrene sine og gir så mye kjærlighet – og det tror jeg man kan smake på kjøttet.

Finaleuken var full av forventninger og masse konkurranser, og selv om jeg ikke er et konkurranse-menneske, så var den supermorsom og samtidig veldig tøff. Selvsagt ønsket jeg å gjøre mitt beste. Men når det nå var min tur til å ryke ut, så ble jeg egentlig ikke så skuffet.

For dette eventyret på Farmen kjendis har vært så fantastisk morsomt, og så fullt av uventede ting.

Hjertet mitt er fortsatt hos dyrene på gården. De alle hadde sine særegenheter og personligheter, og jeg savner dem virkelig. Jeg følte så stort ansvar for at kopplammene skulle komme seg og bli friske igjen. Og ikke minst har jeg blitt kjent med så mange flotte mennesker som jeg har blitt så utrolig glad i.

Jeg er så glad for at jeg ble med og sa ja til denne fantastiske opplevelsen, og ville ikke vært den foruten.

Og for en støtte jeg har fått hos det norske folk. Virkelig! Tusen takk for alle fantastiske Facebook- venner som har heiet meg frem, og som har skrevet så mange fine og hyggelige ting under hele Farmen-programmet. Takk for at dere har tatt dere tid til dette, Det varmer og føles veldig godt.

Og det er kanskje ikke noen hemmelighet at jeg er følsom, så jeg kan vel innrømme at jeg har blitt rørt til tårer av mange av kommentarene.

Nå er det snart finale i Farmen, og Ida, Petter og Lothe er klare for den aller siste kampen.

Jeg heier på alle tre!

Foto: Espen Solli og Alex Iversen