Smykker og edelstener
15859
post-template-default,single,single-post,postid-15859,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

vendela_hvaler

 

Jeg var gjennom mange år gullsmed David Andersen sitt ansikt utad, og det lå hele tiden i kortene at vi skulle utvikle en smykke-kolleksjon sammen.

Jeg tror jeg har interessen for vakre stener og gullsmedtradisjoner i blodet. Før mamma ble grafisk designer, gikk hun i gullsmedlære. Hennes morfar  hadde en gullfabrikk i Tyskland, så jeg tror at interessen for smykker og stener er noe jeg har fått med meg hjemmefra. Jeg husker hvor fascinert jeg var av et maleri av min oldemor med vakre øredobber, som jeg fikk beskjed om at jeg skulle arve.

Prosjektet med David Andersen ble derfor utrolig givende og spennende, og deres designer og jeg jobbet tett sammen.

Ikke minst var mamma en god og interessert støttespiller. Jeg sendte henne tegninger og skisser, og vi hadde noen fine diskusjoner.

david_andersen_3

Jeg hentet inspirasjon fra min mormors signatur. Hun skrev alltid «X «etter navnet sitt, som et symbol for kjærlighet.

vendela_hvaler2

Det var viktig for meg at det var en kolleksjon, som vi kunne utvikle over tid. I og med at vi brukte diamanter og ekte stener, ble smykkene forholdsvis dyre. Da var det viktig at det skulle være smykker som kunne vare livet ut, og ikke en kortvarig motegreie. Jeg er stolt over kolleksjonen, og vi utviklet nye smykker gjennom flere år hvor vi bygget videre med nye tema som blomst, kyss og hjerte.

Signaturen min har ofte en blomst eller et hjerte i seg, og disse elementene tok vi med oss inn i smykkene.

 

 

david_andersen_4

david_andersen_5

Lagre

Lagre