Hos Eileen og Jerry Ford
15553
post-template-default,single,single-post,postid-15553,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

Hos Eileen og Jerry Ford

Da jeg kom til New York bodde jeg hjemme hos Eileen og Jerry i deres town house på Manhattan, inntil jeg fant mitt eget sted. Her bodde jeg sammen med Rachel Hunter, Christy Turlington og mange andre modeller. Eileen holdt oss under streng oppsikt, og satte høye krav til oss. Jeg husker jeg tenkte at jeg var så glad for at jeg kom fra et hjem hvor jeg hadde lært gode manerer, for noen av jentene hang over matbordet mens de spiste, og det var ikke så populært.

Soverommet lå rett over Eileen og Jerrys rom. Etter hvert lærte vi oss hvilke trinn det knirket i og unngikk disse når vi listet oss opp trappa etter å ha vært ute på byen. Eileen var en arbeidsom myndig dame, som passet godt på oss, og hun ville absolutt ikke at vi skulle være ute på kveldene.

 

Jeg husker en gang jeg ble bedt ut på date. Dette var helt uvant for meg, som var vant til at hjemme i Sverige var man enten sammen eller ikke. Jeg var invitert med på middag, og når daten min ringte på måtte han gjennom et forhør av Eileen. «What are your intensions, where do you work, and what time are you bringing her home?” Han jobbet heldigvis i et velkjent firma på Wall Street, og slapp gjennom nåløyet.

Eileen var først og fremst businesskvinne, og vi jentene snakket helst med Jerry om vi hadde noen spørsmål eller problemer. Han var helt fantastisk. Jeg jobbet stort sett med Ford Models gjennom hele modellkarrieren.

 

First day in Manhattan

Den første dagen der husker jeg utrolig godt. Vi stod tidlig opp og skulle til agentbyrået. Manhattan var et fantastisk sted. Dampen stod opp fra ristene, og mange var i gang med å vaske, koste og klargjøre byen til en ny dag. Trafikken var allerede i full gang, og Jerry og jeg gikk fra 78 til 59 gate hvor Ford Models hadde kontorer. Jerry pekte og forklarte «Her er Park avenue, der er Madison avenue» Det var en utrolig fin og fascinerende opplevelse. Alt var nytt og spennende, og jeg elsket folkemylderet og energien. Og jeg oppdaget at Jerry Ford var en dyktig forretningsmann, men også en snill og omsorgsfull mann.

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre