Endelig HELG!
16128
post-template-default,single,single-post,postid-16128,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

Endelig HELG!

Etter fire måneder med lekkasje og fullstendig kaos i leiligheten min i Oslo, er det endelig blitt orden. Rørene er tettet, vegger og tak malt, gulvene slipt, garderoben er ute av stuen og ikke minst -rotet er borte. Min datter Hannah kan flytte ut av mitt soverom og inn til seg selv.

Vi har delt soverom i lang tid, det har vært hyggelig, mye hyggeligere enn vi fryktet, men nå er vi begge lettet over å sove alene i egne senger.

Det er slitsomt når ting er kaotisk, så jeg var ikke vond å be når min beste venninne, Camilla inviterte meg på hytta i helgen. Jeg takket ja uten å tenke et sekund, jeg trengte å komme bort.

Solen skinner fra skyfri himmel på Vierli,  det er ikke et vindpust i Silkedalen. Det er lite sne, men fantastisk å gå på ski og nyte livet.

Å være ute i naturen er så herlig, det er noe av det som virkelig gir meg energi. Det er godt med helg og senkede skuldre.

God helg!