Elizabeth Ardens nye ansikt
15567
post-template-default,single,single-post,postid-15567,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

Elizabeth Ardens nye ansikt

Å representere Elizabeth Arden over så mange år, var utrolig givende.

Den gang var det amerikanske markedet preget av tre store og enerådende kosmetikkfirma, Estee Lauder, Helena Rubinstein og Elizabeth Arden.

Alle tre grunnlagt av sterke damer, og markedssituasjonen bar preg av et nedarvet innbyrdes konkurranse-forhold. Dette gjenspeilet seg i ressursene som ble lagt ned for å lage de beste produktene og den fineste kampanjen. Jeg opplevde konkurransen som motiverende, og det var alltid full innsats fra alle.

Elizabeth Arden er jo worldwide. Det betydde mange nye steder og nye mennesker å jobbe med, og jeg reiste rundt over hele verden. Det hang store plakater oppe når vi kom, og det ble satt opp store show i department stores.

Det var body guards, signeringer av fotografier og fotoshoot sammen med meg, og utrolig mye virak og oppmerksomhet.


En gang i året var det en stor konferanse hvor alle kom fra hele verden. Det var en utrolig morsom tid, og vi ble som en sammensveiset familie som jobbet sammen rundt 60 dager i året. Jeg ble veldig god venn med alle sjefene, og mange av de ansatte.

Jeg jobbet mye med de ulike produktene og lærte masse.

Allerede da tenkte jeg på muligheten for en dag å lansere mitt eget hudpleiemerke.


Årene med Elizabeth Arden ga meg innblikk i en industri som jeg senere har hatt mye nytte av i forbindelse med etableringen av hud- og hårpleieproduktene i Vendela-seriene.

Den gang var det amerikanske markedet preget av tre store og enerådende kosmetikkfirma, Estee Lauder, Helena Rubinstein og Elizabeth Arden. 


 

 

Bilderesultat for elizabeth arden vendela Bilderesultat for elizabeth arden vendela