Date igjen
petter pilgaard, date
16134
post-template-default,single,single-post,postid-16134,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

Date igjen

Noen overraskelser gleder mer enn andre!

Dater du Vendela? Har du truffet en ny mann? Er du på Tinder? Spørsmålene hagler, utrolig at så mange kan være interessert i mitt kjærlighetsliv. Jeg kan røpe at jeg aldri har vært på Tinder!

Til og med mine egne venninner vil finne en mann til meg.

På hyttetur i fjor kom venninnene med ulike forslag på hvem som kunne passe for meg. En venninne foreslo til og med en gift mann som var bestevennen til hennes mann, hun likte ikke kona hans.  Forslagene haglet og det er godt ment, alle tror jeg ønsker meg en date så fort som mulig.

Jeg tror kanskje dating for meg må begynne med et godt vennskap.

Jeg har brent meg på kjærligheten og er kanskje litt tilbakeholden.  Jeg trives veldig godt alene, men en dag står kanskje drømmemannen der.

På Farmen Kjendis kom Ida, Petter, Lothe, Lars , Linni, Ingeborg og mange av de andre med med mulige kandidater, det er morsomt at folk vil spleise meg med folk de kjenner. Aldersspennet i forslagene varierte fra 28 år til 72 år …….

Petter og jeg ble gode venner på Farmen, vi har beholdt den gode kontakten også etter at vi kom hjem. Petter  ringte å inviterte meg på kaffe og i tillegg hadde han kjøpt en fantastisk gave til min 50 årsdag. Jeg ble både glad og rørt.
Petter er virkelig en mann til å stole på. Han sier hele tiden at jeg må ha ”Vendela tid,  med det mener han, tid til meg selv.

Det å være omsorgsfull og unne andre det beste er en utrolig fin egenskap.

Petter er alltid blid og omtenksom, vil alltid så inderlig vel for alle rundt seg. Petter er en skikkelig mann!

Utrolig morsomt at Se og Hør har foreviget forholdet vårt!

Ha en fortsatt fin uke!