Advarsel mot svindel
16254
post-template-default,single,single-post,postid-16254,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

Advarsel mot svindel

Advarsel mot svindel

Jeg vil enda en gang advare mot svindelen hvor mitt navn og min identitet blir misbrukt. Det er fryktelig leit å høre at så mange har blitt svindlet via et firma som misbruker mitt navn og min identitet. Svindelen skjer via flere nettsider.

Her er en liste over de jeg har fått tilbakemelding om (det finnes kanskje enda flere):
http:// inspirazo com
www dermalabskin com
www promosnail com’
www royalrumours com
www creativelifestyle com
www awesomeweddingtoday


Mine ekte produkter selges via to seriøse samarbeidspartnere, som det er helt trygt å handle hos:

Helena Cosmetics AS og Enklere Liv. Ingen andre har lov til å selge mine produkter i Norge. Du finner en komplett oversikt over mine produkter du på www.vendela.no. Og på min nettside:
www.vendelakirsebom.com

Netthandel:
Her er noen punkter du kan sjekke for å handle trygt på nett, og dersom du klikker på en annonse på nett: Sjekk at landingssiden du føres til starter med en av disse adressene:
www.vendela.no
www.vendela.com
www.enklereliv.no

Per post:
Dersom du får reklame i posten, vil avsender alltid være enten Helena Cosmetics AS, eller Enklere Liv. Kommer reklamen fra Helena Cosmetics, vil du alltid finne informasjon om hvordan du kan komme i kontakt med vår norske kundeservice:
Adresse: Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, 3208 Sandefjord
Telefon. 40 03 80 01
Epost: kundeservice@vendela.no eller kundeservice@vendela.com

Per telefon:
Jeg samarbeider med et seriøst norsk selskap for markedsføring på telefon som heter Fornøyde Folk AS. Blir du oppringt, vil de bekrefte sin identitet dersom du spør.

Annonser i ukepresse:
Ser du en annonse i ukepresse, vil det alltid stå kontaktdetaljer til min samarbeidspartner, Helena Cosmetics AS, i bunnen av annonsen.