Vendela-genser og jakke i samarbeid med Sandnes Garn
16231
post-template-default,single,single-post,postid-16231,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16494

Vendela-genser og jakke i samarbeid med Sandnes Garn

Vendela-genser og jakke i samarbeid med Sandnes Garn

 

Fra Norge til Amerika til Tyrkia til den franske riviera og til Norge igjen – med kjærlighet!

Når Sandnes Garn inviterte meg med til den franske riviera for fotoshoot ble det en vakker reise. I photoshooten i Nice ønsket vi å gjenskape følelsen av tidligere tiders glamour på den franske riviera, og mikse den med nordisk strikk.

Gjennom designprosessen av genseren og jakken har jeg investert både en kreativ nerve og en bit av min personlige historie.

Samarbeidet med Sandnes Garn har resultert i genser og jakke i seks forskjellige fargesammensetninger. Begge plaggene er strikket i Alpakka, mykt og varmt – både for sommer og vinter. Les mer om samarbeidet på sandnesgarn.no
Se brosjyren her

Tegnet inn i det som ved første øyekast ser ut som en moderne variant av klassisk norsk strikkedesign, er en bord av det eldgamle tverrkulturelle symbolet av en hånd – som et strikket kjede av lykke, beskyttelse, kjærlighet og styrke.

Symbolet minner meg om pappaen min, som ga meg et smykke med denne hånden da de møttes for første gang i hans hjemland Tyrkia for noen år siden.
– Han sa det skulle beskytte meg, og jeg vil gi denne gaven videre.

For meg er denne genseren er en hyllest til kvinner som tar verden på strak arm, ledet av hjertet!

(fotograf: Isabel Watson / AD: Anya Aasebø. Hår og make up: Sissel Fylling)